Werkwijze bruiloft

Voor de bruiloft

Soms kan het best lastig zijn om DE fotograaf te vinden die bij jullie bruiloft past. Sommige stellen weten al heel snel wie ze als fotograaf willen en anderen hebben geen idee. Het is belangrijk dat je een fotograaf kiest die een stijl heeft die jullie aanspreekt. Wil je vooral romantische, gestijlde portretten? Dan ben ik waarschijnlijk niet de juiste fotograaf voor je. Of zoek je juist iemand die dat ene moment weet te vangen zonder het te regisseren? Dan ben ik wellicht juist wel de fotograaf voor jullie!

Naast een stijl die jullie aanspreekt is het ook belangrijk dat jullie een klik hebben met een fotograaf. Je wilt je allebei op je gemak voelen bij deze persoon en merken dat jullie volledig jullie zelf kunnen zijn. De fotograaf is er immers op de bruiloft een groot gedeelte van de dag erbij. Wil je erachter komen of ik een klik met jullie heb? Stuur een berichtje en dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Jullie zijn van harte uitgenodigd bij mij thuis op de bank! Gezellig!

Tijdens de bruiloft

Op de bruiloft zelf zal je merken dat ik er ben maar soms ook weer niet. Ik ben namelijk redelijk onzichtbaar omdat ik niks wil regisseren zodat ik emoties en spontane momenten weet te vangen. Wellicht willen jullie wel een aantal groepsfoto’s. Dat kan! Mijn advies is overigens om er niet teveel in te plannen (fijn voor jullie, fijn voor de gasten). Op zo’n moment regisseer ik wel zodat de groepsfoto’s zo efficiënt en tegelijkertijd zo ontspannen mogelijk verlopen. Veel stellen kiezen ervoor om ook een fotoshoot samen te doen. Vrijwel alle stellen geven aan niet bepaald fotogeniek te zijn (echt waar!). No worries, jullie zullen zien dat het goed komt en dat het nog leuk kan zijn ook! Mijn doel is om jullie liefde vast te leggen op een relaxte manier waarbij jullie zoveel mogelijk op elkaar zijn gefocust en niet op de camera. Juist de fotoshoot is een van de meest ontspannen momenten van de dag omdat je lekker samen bent.

Na de bruiloft

Als ik thuis kom van een bruiloft kan ik niet wachten om de foto’s in te laden en er stiekem al een aantal te bekijken. Een feestje! Binnen een week zorg ik altijd dat ik een preview heb van een aantal foto’s. Zo kunnen jullie je meteen weer terug wanen in de dag. Voor de rest van de foto’s is wat meer geduld nodig. Binnen 6-8 weken zijn de foto’s af! Ik lever overigens geen onbewerkte beelden af maar alleen echte ‘Sjuul foto’s’. Zo komen de foto’s het beste tot z’n recht. Het aller gaafste is om jullie favoriete foto’s natuurlijk terug te zien in een trouwalbum. Bij een aantal van mijn pakketten zit een groot trouwalbum in. Een album laten zien aan je familie en vrienden is veel leuker dan met z’n allen achter een laptopschermpje te kruipen, toch?!