Familieshoot op een zomeravond.

Dit gezinnetje was een paar jaar terug op een bruiloft die ik vastlegde. Nu wilde ze graag een gezellige familieshoot. We spraken af op een zomerse dag bij een bos in Driebergen-Rijsenburg. Dit was een favoriete plek voor dit gezin en ze kende het bos op hun duimpje. Na een kleine wandeling kwamen we op een prachtig gebied met zand, heide, etc.

Niks poseren, vooral spelen

We begonnen met foto’s maken van het hele gezinnetje en vervolgens van de kinderen. Ze hadden met elkaar de grootste lol! Ik hoefde amper aanwijzingen te geven en ik liet ze vooral spelen. Papa en mama moesten natuurlijk ook even samen op de foto waarbij 1 van de kinderen (die inmiddels in een boom was geklommen) naar beneden riep; ‘ooehh wat romantisch!’ Haha! Vervolgens hebben ze eigenlijk alleen maar gespeeld; lekker in het water lopen, een libelle vangen, de bal zo hoog mogelijk de lucht in schoppen, etc. Dat vind ik het ALLERLEUKSTE tijdens een familieshoot. Wanneer ieder lekker z’n gang kan gaan en ik er om heen kan dartelen met m’n camera. Niks poseren, vooral spelen!

Kortom, het was een perfecte zomeravond waarbij ik de tijd uit het oog was verloren omdat het zo relaxt was. Met z’n allen liepen we teug naar de auto waarbij de jongste alleen maar riep ‘cheeese, cheeese’ :).

familiefoto handen in de lucht
familie rent van een berg
familieshoot
4 kinderen gearmd op de foto
4 kinderen rennend
4 kinderen lopen hand in hand
Kids
4 kinderen op de foto
Familiefoto bij boom
papa en mama op de foto
vader gooit kind de lucht in
vader vangt bal
Gezinnetje op een brug
Kind doet handstand
Kinderen lopend in het water
Libelle gevonden!
Moeder en dochter in het water
kopbal!
Gezin loopt gearmd in het bos
We liepen terug naar de auto en dit gebeurde zomaar voor mijn ogen. Gelukkig had ik mijn camera nog in mijn hand!

Wil jij ook zo’n ongedwongen fotoshoot met je kinderen? Neem contact op!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *