Trouwen in Utrecht!

Han & Roos, een heerlijk nuchter stel, trouwden in hun favoriete stad; Utrecht! Jammer genoeg zat het weer zo nu en dan wat tegen maar het kon de dag van dit stel absoluut niet verpesten. Heerlijk!

De dag begon bij Han & Roos thuis. Al snel stond de woonkamer vol met familie. Van een kleine baby tot een oude opa! Het eerste moment waarop het bruidspaar elkaar zag was buiten. Iedereen stond in vol ornaat te wachten en daar kwam Han aangereden. Dit zijn (in mijn beleving) een van de meest magische momenten van een bruiloft. Iedereen is blij (stiekem een beetje zenuwachtig) en eindelijk gaat het feest echt beginnen!

Utrechtse prachtplekken

Het feest verplaatste zich naar het museumkwartier, het Louis Hartlooper Complex en de grachten. Op al deze op en top Utrechtse prachtplekken hebben we foto’s gemaakt! Roos werkte tussendoor nog even d’r lippenstift bij met behulp van de zijspiegel van een auto op de gracht, haha. Aan het einde van de shoot begon het te regenen. Gewapend met een hoop paraplu’s baanden we onze weg weer terug naar de auto’s, op weg naar de daglocatie; Bistro Belle in Zuilen. Bij aankomst regende het ook giga-hard, wat hilarische foto’s opleverde!

De middag begon met alle daggasten en een briljante speech van een goede vriend. De sfeer zat er meteen al goed in. Na nog een aantal originele spellen/stukjes werd er gedineerd. Relaxt tafelen met allerlei verschillende gerechtjes. Vervolgens was het tijd voor de kerkdienst. Het kerkje was letterlijk naast het restaurant (ideaal!) dus we konden er lopend heen.

Han & Roos opende de dienst zelf met een welkomstwoord, zo leuk! En ook hadden ze persoonlijke geloftes voor elkaar geschreven. Van mooie woorden tot prachtige anekdotes. De liefde spatte er van af!

Na de dienst zat het er voor mij alweer op. Een zalige dag om het trouwseizoen van 2018 af te sluiten!

Ga je trouwen in Utrecht en wil je ook dit soort plaatjes? Neem contact op!

Trouwlocatie: Bistro Belle te Oud-Zuilen.
Kerk: Hervormde kerk te Oud-Zuilen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *