BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

JOUW KOSTBARE MOMENTEN OP BEELD

Gaan jullie trouwen? Wat leuk! Zoeken jullie naar een fotograaf in Utrecht? Helemaal leuk! Ik woon al jaren in Utrecht en het is een fantastische stad om in te trouwen. Ook in de provincie Utrecht zijn er prachtige plekken om foto’s te maken. Van oude grachten tot mooie bossen, alles is er te vinden. Regent het? No worries, er zijn genoeg plekken in Utrecht waar je toffe foto’s kan maken zonder dat alles in het water valt.

NIKS POSEREN, VOORAL SPELEN.

Als trouwfotograaf houd ik van spelen en ben ik niet de grootste fan van poseren. Waarom? Ik wil de dag vastleggen zoals deze is, vol kostbare momenten. Bovenal wil ik jullie vastleggen op een relaxte wijze waarbij de fotoshoot een feestje is in plaats van een ‘moetje’.  Lees hier meer over mijn werkwijze.

Tarieven

Er zijn verschillende pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Het basispakket begint bij €1275 en een mini-album. Maar jullie kunnen natuurlijk ook kiezen voor een supersonisch pakket met een groot album. Hoe tof om straks een album te hebben waar jullie trouwfoto’s in Utrecht, in schitteren!?  

Bekijk hier een blog met een bruiloft in Utrecht.

Contact

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag of hebben jullie een vraag? Neem contact op!